Samenwerking als sleutel tot succes

Edin

Universitaire opleidingen en opleidingsinstituten richten zich continu op medisch/biologische ontwikkelingen, waaruit nieuwe behandeltheorieën en –technieken voortkomen. Als voormalig staflid van de Faculteit Tandheelkunde van de Universiteit Nijmegen was Peter Thoolen nauw betrokken bij het parodontologisch master science programma. Parodontoloog en praktijkgenoot Jan Smeekens verzorgde als autoriteit jarenlang postacademisch onderwijs en vergaarde veel relevante wetenschappelijke kennis alsmede klinische ervaring.

Kennis delen

Omdat kennis vergaren en kennis delen zo belangrijk zijn voor de kwaliteit van het behandelaanbod, werken wij nauw samen met Edin, de grootste particuliere opleider in de dentale sector. Edin biedt cursussen voor tandartsen, tandartsassistenten, mondhygiënisten en aankomend praktijkmanagers. Het gaat hierbij om postacademische nascholing met een hoog kennisintensief karakter, vakmatige trainingen en cursussen met een hoog educatief praktijkgehalte.

Edin Dental Education Centrum

De Oisterwijkkliniek Tandheelkunde is het Edin Dental Education Centrum voor Zuid-Nederland. Op deze wijze kan Edin meer onderwijs in de regio aanbieden, zodat cursisten dichter bij huis en meer op maat kunnen worden geschoold. De Oisterwijkkliniek Tandheelkunde biedt daartoe een ruim opgezet Auditorium met de modernste audiovisuele apparatuur en professionele behandelruimten.