Samenwerking als sleutel tot succes

Patient

Op dit gedeelte van de website treft u informatie over diverse behandelingen en mogelijkheden die de moderne tandheelkunde ons kan bieden. De Oisterwijkkliniek Tandheelkunde is een verwijspraktijk waar in het kader van een verwijzing door uw tandarts, mondhygiënist(e) of tandprotheticus voornamelijk gekeken wordt naar parodontologische, implantologische en reconstructieve vraagstukken.

Het is daarbij altijd zo dat we wel graag naar uw gebit als geheel en naar u als patient met uw specifieke wensen en verwachtingen kijken. Anders gezegd: het gaat lang niet altijd alleen om een tand of kies , maar over het gehele kauwstelsel in al haar facetten. Daarbij komen ook ander onderwerpen aan bod waarover wij u willen en dienen te informeren zoals wortelkanaalbehandelingen, orthodontische vraagstukken, bleken esthetische composiet vullingen etc.

Soms hoeven we maar een klein gedeelte te doen, maar moeten we wel naar het geheel kijken. Bij twijfel of vragen nemen we altijd contact op met de verwijzer om ondduidelijkheden weg te nemen en goede afspraken te maken over wie wat moet gaan doen. In de volgende hoofdstukken vind u die informatie. U kunt ook diverse films over de net genoemde thema’s bekijken die u in het linker keuzemenu vindt. Het kan even duren voordat bepaalde bestanden geladen worden. Misschien moet u daar dan even op wachten.

Wij staan geregistreed op de site van de NVTS. NVTS is een vereniging van tandartsen, tandartsspecialisten en iedereen met belangstelling voor de tandheelkundige slaapgeneeskunde, in het bijzonder voor behandelingen van snurken en het OSAS met MRA's die de onderkaak naar voren houden.

Ga naar www.nvts.nl