Implantologie

Implantologie

Implantologie kan een uitstekende oplossing zijn voor wie één of meerdere tanden mist, maar toch ongehinderd wil kunnen praten, lachen en eten. Een implantaat is een lichaamsvriendelijk fundament, dat in de kaak wordt vastgezet en een solide basis vormt om nieuwe tanden en kiezen op te kunnen plaatsen.

Enkeltandsvervanging

Mist u slechts een enkele tand of kies, dan is een implantaat met een kroon vrijwel altijd de beste oplossing. Het resultaat ziet eruit en voelt als uw eigen tand.

Implantaat gedragen brug

Mist u meerdere tanden en/of kiezen, dan is een brug op implantaten vrijwel altijd de beste oplossing. Het resultaat ziet eruit en voelt als uw eigen tanden.

Implantaat gedragen overkappingsprothese

Mist u al uw tanden en kiezen, dan is een prothese of brug op implantaten vrijwel altijd de beste oplossing. Uw gebit geeft u weer natuurlijke zekerheid.

Botaugmentatie

Om succesvol implantaten te kunnen plaatsen, moet er voldoende bot op de juiste plaats aanwezig zijn. Botaugmentatie is een behandeling die ervoor kan zorgen dat er weer voldoende kaakbot is. Wilt u meer informatie over een behandeling met Implantaten in de Oisterwijkkliniek, dan kunt u hieronder onze folder downloaden.

Folder Implantologie