Zivver

ZIVVER beveiligd patientendata verkeer

Uitwisseling van informatie is cruciaal in de zorg. Vaak is die informatie, zoals patiëntgegevens, zeer privacygevoelig.
Zorgaanbieders, zoals Oisterwijkkliniek Tandheelkunde, zoeken bescherming tegen datalekken. ZIVVER is de technisch geavanceerde én gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen, chatten en bestanden delen.Oisterwijkkliniek Tandheelkunde kan u met trots vertellen dat alle communicatie over u als patient veilig gebeurd.

Veiligheid voor alles!

Privacy verified: ZIVVER is getoetst op het naleven van de beste practices op het gebied van pirvacy wet- en regelgeving en heeft hiervoor het certificaat Privacy Verified ontvangen. Ze voldoen aan de strenge internationale privacyregels!

  • ZIVVER heeft een ISO27001:2013 en NEN7510:2011 gecertificeerd Information Security Management Systeem (ISMS)
  • Madison Gurkha heeft de broncode van ZIVVER getoetst en veilig bevonden. Dit rapport is op verzoek in te zien bij ZIVVER.
  • Deloitte test periodiek de veiligheid van de ZIVVER applicatie met haar dienst "Hacking as a Service - niveau Goud". Hiermee toont ZIVVER aan dat security een continu proces is en laat zich hierdoor periodiek bijstaan om de veiligheid continu te blijven verbeteren.