Samenwerking als sleutel tot succes

Tarieven

Per 1 Januari 2013 is het experiment vrije tarieven in de mondzorg beëindigd. Dit betekent dat het tariefstelsel weer terug gaat naar het stelsel zoals deze in 2011 van kracht was. Uiteraard blijft de filosofie van de Oisterwijkkliniek Tandheelkunde ongewijzigd. Zoals in het stukje elders op de website is omschreven, in het hoofdstukje over kwaliteit en certificering, besteden wij in de Oisterwijkkliniek Tandheelkunde veel aandacht aan kwaliteit en zorg op het hoogste niveau. Dit doen we onder anderen door scholing en innovatie. Omdat in uw mond het beste slechts goed genoeg is, maken we gebruik van de beste materialen en technieken die, wetenschappelijk bewezen, momenteel beschikbaar zijn in de tandheelkunde. 

Voor iedere behandeling wordt een plan gemaakt en tevoren met u besproken, zodat u precies weet waar u voor kiest en wat de financiële consequenties zijn. Voor behandelingen die de kosten van 150 euro overstijgen ontvangt u van ons een begroting. 

We hopen dan ook u tandheelkundig van dienst te mogen zijn. Voor meer informatie kunt u terecht bij de NZA, onze praktijkwebsite of bij een van de praktijkmedewerkers. 

Tariefbeschiking NZA.pdf